För och nackdelar med känd produkt

I en längre recension på Dildolistan lyfts både fördelar och nackdelar upp om Satisfyer pro 2 next generation. I dess sammanfattning nämns att den är köpvärd utifrån pris och funktion – men även att det finns betydligt dyrare modeller med ett flertal funktioner.

Nackdelar

 • Motorljudet
  Satisfyer pro 2 next generation är en uppföljande modell med vissa förbättringar. Bland annat har denna modell ett lägre motorljud. Men räcker det? Recensenterna på Dildolistan anser att detta är en av svagheterna med modellen. För även om ljudnivån har gått ner så finns det modeller som erbjuder ett ”tystare” alternativ. Ofta innebär detta däremot ett högre pris.
 • Känslan i materialet
  I likhet med flera andra modeller är munstycket av silikon och handtaget av hårdplast. Men känslan kan ändå vara ”lite plastig” enligt recensionen. Även här påpekas att priset återspeglar modellens funktion och utseende. Den fungerar mycket bra, har flera inställningsmöjligheter men upplevs lite billig. Är det viktigt? Även här är det mycket upp till var och en att avgöra.
 • Laddningstiden inför första tillfället
  Av någon anledning behöver Satisfyer pro 2 next generation laddas 8 timmar inför att den för första gången ska användas. Det är relativt ovanligt med så lång laddningstid – även om det enbart är inför första tillfället. För kommande tillfällen gäller däremot en laddningstid på 90 minuter. Recensenterna lyfter upp detta som en negativ punkt utifrån att de som köpt modellen till stor sannolikhet vill använda den snabbare än inom 8 timmar. Däremot är detta knappast ett ”stort problem”.
 • Lågt pris – men hög varians
  Detta är egentligen inte en nackdel gällande Satisfyer pro 2 next generation – utan hos de butiker som säljer denna modell. Det skiljer nämligen kraftigt i pris mellan olika E-butiker. Vid recensionen på Dildolistan.se finns även en prisjämförelse. I juni 2021 gick det exempelvis att köpa Satisfyer pro 2 next generation för 799 kr – eller för 189 kr. En skillnad på närmare 200 %.

Sammanfattning

Satifyer pro 2 next generation är prisvärd, har bra funktioner och god ergonomi. I recensionen på Dildolistan ges ett medelbetyg på 6 av 10. Det som framförallt håller nere totalbetyget är motorljudet, känslan i materialet och laddningstiden. Till modellens försvar ska sägas att detta är punkter som kan upplevas mycket individuellt. Vad är bra ergonomi? Vad är hög ljudnivå?


Publicerat

i

av

Etiketter: