Återbäring när du shoppar online

De flesta har nog hört talas om återbäring på internetköp men inte tagit tag i att verkligen förstå vad det är och utnyttja det. Men det borde du! Du kan nämligen få tillbaka pengar när du handlar varor och tjänster på internet. I den här texten berättar vi mer om återbäring på internetköp.

Shoppa och gå med vinst!

Kan man verkligen få pengar tillbaka när man handlar online? Svaret är JA! Det kan man!  Genom att bli medlem på så kallade återbäringssidor eller cashbacksidor så kan man få en viss procent av köpesumman tillbaka genom att logga in via dem och klicka sig vidare till butiken man vill handla hos. Det är gratis att bli medlem på alla sidorna och det går snabbt och enkelt att använda dem! Det bästa är att bli medlem i alla cashbacksajter så kan du enkelt välja den som ger högst återbäring när du ska shoppa. När du kommit upp i utbetalningsgränsen (som oftast är 100 kr) kan du begära utbetalning till ditt bankkonto eller till ditt Paypal-konto. Ett riktigt snabbt och enkelt sätt att spara pengar när man ändå shoppar online med andra ord! Ett tips är att inte surfa in på något annan hemsida emellan för då kan spårningen brytas och då får du ingen återbäring. Glöm inte att stänga av din AdBlocker också! Då är du på den säkra sidan.

Hur fungerar återbäring på internetköp?

Du registrerar dig enkelt på 5 sekunder. Sedan är det bara att välja bland nätbutikerna, de flesta återbäringsföretagen har flera hundra att välja på. Och på alla köp du gör så får du tillbaka en viss procent av priset på ditt konto! Ett exempel: handlar du för 1000 kr på en klädbutik så får du tillbaka cirka 100 kr tillbaka. Och detta är pengar som är direkt insatta på ditt konto. Pengarna man får tillbaka är det som kallas för återbäring. Du får även återbäring på alla reor och kampanjer. Det finns med andra ord verkligen ingen anledning till att inte bli medlem hos ett återbäringsföretag. Om du ändå ska handla på nätet så får du bra rabatt på alla butiker. Tänk när du handlar alla julklappar, då kan du använda återbäringen. Eller till exempel när du bokar hotell eller resor? Och på dessa köp får man tillbaka mycket pengar som kan användas under semestern på goda middagar eller shopping. Det mesta som går att köpa på internet finns på återbäringsföretagets hemsidor: inredning, hotell, resor, kläder, skor, mode, djurfoder och hästsaker.


Publicerat

i

av

Etiketter: